Concurs recrutare – post vacant muncitor calificat – 03.2022

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajele finale obținute de către candidații înscriși la concursul organizat în data de 15.03.2022, în vederea ocupării postului vacant de muncitor calificat, treaptă profesională I din cadrul Serviciului Economico Financiar, Compartiment Administrativ.

Vizualizare

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajul obținut la interviul organizat în data de 17.03.2022, ora 10:00 în vederea ocupării postului vacant de muncitor calificat, treaptă profesională I din cadrul Serviciului Economico Financiar, Compartiment Administrativ.

Vizualizare

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajele obținute la proba scrisă de către candidații înscriși la concursul din data de 15.03.2022, în vederea ocupării postului vacant de muncitor calificat, treaptă profesională I, din cadrul Serviciului Economico – Financiar, Compartiment Administrativ.

Vizualizare

REZULTATELE selecției dosarelor de înscriere pentru concursul organizat în data de 15.03.2022, în urma verificării de către Comisia de concurs a îndeplinirii condițiilor de participare pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat, treaptă profesională I, din cadrul Serviciului Economico-Financiar – Compartiment Administrativ, stabilit prin anunțul nr. 3488 din data de 18.02.2022.

Vizualizare

Direcția de Asistență Socială Zalău organizează concurs de recrutare, în data de 15.03.2022 ora 10:00, la sediul instituției, Piața Iuliu Maniu nr. 4-6, pentru ocuparea unui post vacant de muncitor calificat (M), treaptă profesională I, funcție contractuală de execuție, din cadrul Serviciului Economico-Financiar, Compartiment Administrativ.

Detalii

Consimtamant

Formular inscriere