Concurs – recrutare inspector clasa I – 02.2022

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajele finale obținute la proba interviu de către candidații admiși la concursul din data de 10.02.2022 organizat pentru ocuparea postului de inspector, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială, Servicii Sociale, Prevenirea Marginalizării Sociale.

Vizualizare

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajele obținute la proba interviu de către candidații admiși la concursul din data de 10.02.2022 organizat pentru ocuparea postului de inspector, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială, Servicii Sociale, Prevenirea Marginalizării Sociale.

Vizualizare

REZULTATELE contestației depuse față de rezultatele obținute la proba scrisă pentru concursul organizat în data 10.02.2022 pentru ocuparea postului de inspector, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială, Servicii Sociale, Prevenirea Marginalizării Sociale – proba scrisă.

Vizualizare

Rezultatele selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru funcția de execuție – inspector, grad profesional debutant în cadrul Serviciul Evidență și Plată, Beneficii de Asistență Socială, Sociale, Prevenirea Marginalizării Sociale, organizat în data de 10.02.2022.

Vizualizare

Direcția de Asistență Socială Zalău organizează la sediul instituției, Piața Iuliu Maniu nr. 4-6, concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Serviciului Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială, Servicii Sociale, Prevenirea Marginalizării Sociale în data de 10.02.2022 ora 10:00 proba scrisă.

Detalii concurs

Consimtamant

Formular inscriere