Concurs promovare in functie publica de conducere , sef serviciu grad II – 11.08.2022

Centralizator nominal cu punctajul final obținut la concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu grad II din cadrul Serviciului Destinat Persoanelor Vârstnice, organizat în data de 11.08.2022.

Vizualizare

Centralizator nominal cu punctajul obținut la proba interviu la concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu grad II din cadrul Serviciului Destinat Persoanelor Vârstnice, organizat în data de 11.08.2022.

Vizualizare

Centralizator nominal cu punctajul obținut la proba scrisă la concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu grad II din cadrul Serviciului Destinat Persoanelor Vârstnice, organizat în data de 11.08.2022.

Vizualizare

Rezultatul selecției dosarului de înscriere pentru concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu grad II în cadrul – Serviciul Destinat Persoanelor Vârstnice care va fi organizat în data de 11.08.2022 ora 10:00.

Vizualizare

Direcția de Asistență Socială Zalău organizează concurs de promovare în funcție publică de conducere în data de 11.08.2022 ora 10:00, proba scrisă la sediul instituției pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante – șef serviciu grad II din cadrul Serviciul Destinat Persoanelor Vârstnice.

Detalii

Consimtamant

Formular inscriere