Anunt – concurs promovare in functie publica de conducere – sef serviciu grad II 22.06.2023

Centralizator nominal cu punctajul final obținut de candidații înscriși la concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu, grad II din cadrul Serviciului Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială. Servicii Sociale, Prevenirea Marginalizării Sociale, organizat în data de 22.06.2023.

Vizualizare

Centralizator nominal cu punctajul obținut la proba scrisă de candidații înscriși la concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu, grad II din cadrul Serviciului Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială, Servicii Sociale, Prevenirea Marginalizării Sociale organizat în data de 22.06.2023 ora 10,00.

Vizualizare

Rezultatul selecției dosarelor de înscriere pentru concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu, grad II din cadrul Serviciului Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială, Servicii Sociale, Prevenirea Marginalizării Sociale care va fi organizat în data de 22.06.2023 ora 10°°, în urma verificării de către Comisia de concurs a îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs, stabilite prin anunțul cu nr.10392 din data de 15.05.2023.

Vizualizare

Direcția de Asistență Socială Zalău organizează concurs de promovare în funcție publică de conducere în data de 22.06.2023 ora 10,00 proba scrisă la sediul instituției pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante – șef serviciu, grad II din cadrul Serviciului Evidență și Plată de Asistență Socială, Servicii Sociale, Prevenirea Marginalizării Sociale.

Detalii

Consimtamant

Formular inscriere