Anunt – concurs promovare in functie publica de conducere – sef serviciu 20.06.2023

Centralizator nominal cu punctajul final obținut de candidatul înscris la concusul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu grad II din cadrul Serviciului Management, Strategii, Proiecte, Monitorizare.

Vizualizare

Centralizator nominal cu punctajul obținut la interviu de candidatul înscris la concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu grad II din cadrul Serviciului Management Strategii, Proiecte, Monitorizare.

Vizualizare

Centralizator nominal cu punctajul obținut la proba scrisă de candidatul înscris la concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu grad II din cadrul Serviciului Management Strategii, Proiecte, Monitorizare organizat în data de 20.06.2023.

Vizualizare

Rezultatul selectiei dosarului de înscriere pentru concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu, grad II din cadrul Serviciului Management Strategii, Proiecte, Monitorizare care va fi organizat în data de 20.06.2023 ora 10°°, în urma verificării de către Comisia de concurs a îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs, stabilite prin anunțul cu nr.10247 din data de 12.05.2023.

Vizualizare

Direcția de Asistență Socială Zalău organizează concurs de promovare în funcție publică de conducere în data de 20.06.2023 ora 10,00 proba scrisă la sediul instituției pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante – șef serviciu, grad II din cadrul Serviciului Management Strategii, Proiecte, Monitorizare.

Detalii

Consimtamant

Formular inscriere