Concurs pentru ocuparea a 6 posturi contractuale de executie in data de 19.07.2022

CENTRALIZATOR cu punctajele finale obținute la concursul din data de 19.07.2022 pentru ocuparea postului de medic dentist în cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară.

Vizualizare

CENTRALIZATOR cu punctajele finale obținute de către candidații înscriși la concursul organizat în data de 19.07.2022, pentru ocuparea posturilor vacante – funcții contractuale de execuție, asistent medical (PL) grad principal (2 posturi), asistent medical (PL) și asistent medical (PL) debutant din cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asisistență Medicală Comunitară.

Vizualizare

CENTRALIZATOR cu punctajele obținute la proba-interviu de către candidații înscriși la concursul organizat în data de 19.07.2022, pentru ocuparea posturilor vacante – funcții contractuale de execuție, asistent medical (PL) grad principal (2 posturi), asistent medical (PL) din cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asisistență Medicală Comunitară.

Vizualizare

CENTRALIZATOR cu punctajele obținte la proba-interviu la concursul din data de 19.07.2022 pentru ocuparea postului de medic dentist în cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară.

Vizualizare

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajele obținute la proba scrisă de către candidații înscriși la concursul organizat în data de 19.07.2022, pentru ocuparea posturilor vacante – funcții contractuale de execuție, asistent medical (PL) grad principal (2 posturi), asistent medical (PL) și asistent medical (PL) debutant din cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asisistență Medicală Comunitară.

Vizualizare

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajele obținte la proba scrisă la concursul din data de 19.07.2022 pentru ocuparea postului de medic dentist în cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară.

Vizualizare

REZULTATUL contestației depuse față de rezultatul obținut la selecția dosarului la concursul organizat în data de 19.07.2022 pentru ocuparea postului vacant – funcție contractuală de execuție, medic primar (S) din cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară din cadrul Direcției de Asistență Socială Zalău.

Vizualizare

REZULTATELE selecției dosarelor de înscriere pentru concursul din data de 19.07.2022 pentru ocuparea postului de medic dentist în cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară.

Vizualizare

REZULTATELE selecției dosarelor de înscriere pentru concursul care va fi organizat în data de 19.07.2022 în urma verificării de către Comisia de concurs a îndeplinirii condițiilor de participare la concursul pentru ocuparea posturilor vacante-funcții contractuale de execuție, asistent medical (PL) grad principal (2 posturi), asistent medical (PL), asistent medical (PL) debutant din cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară.

Vizualizare

REZULTATELE selecției dosarelor de înscriere pentru concursul organizat în data de 19.07.2022, în urma verificării de către Comisia de concurs a îndeplinirii condițiilor de participare la concursul pentru ocuparea postului vacant – funcție contractuală de execuție, medic primar (S) din cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară din cadrul Direcției de Asistență Socială, stabilite prin anunțul nr. 13816 din data de 24.06.2022.

Vizualizare

Direcția de Asistență Socială organizează concurs în data de 19.07.2022, ora 10:00, la sediul instituției, Piața Iuliu Maniu nr. 4-6, pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale de execuție în cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară:
– 1 post medic primar;
– 1 post medic dentist;
– 2 posturi asistent medical (PL) grad principal;
– 1 post asistent medical (PL);
– 1 post asistent medical (PL) debutant.

Detalii

Consimtamant

Formular inscriere