Concurs muncitor calificat 1/2 norma, treapta profesionala I – 25.07.2022

CENTRALIZATOR cu punctajele finale obținute de către candidatul înscris la concursul organizat în data de 25.07.2022 pentru ocuparea postului vacant – funcție contractuală de execuție, muncitor calificat ½ normă, treaptă profesională I din cadrul Serviciul Centru Social de Urgență-Compartiment Adăpost de Noapte.

Vizualizare

CENTRALIZATOR cu punctajul obținut la interviu de către candidatul înscris la concursul organizat în data de 25.07.2022 pentru ocuparea postului vacant – funcție contractuală de execuție, muncitor calificat ½ normă, treaptă profesională I din cadrul Serviciul Centru Social de Urgență-Compartiment Adăpost de Noapte.

Vizualizare

CENTRALIZATOR cu punctajul obținut la proba scrisă de către candidatul înscris la concursul organizat în data de 25.07.2022 pentru ocuparea postului vacant – funcție contractuală de execuție, muncitor calificat ½ normă, treaptă profesională I din cadrul Serviciul Centru Social de Urgență-Compartiment Adăpost de Noapte.

Vizualizare

REZULTATELE selecției dosarului de înscriere pentru concursul care va fi organizat în data de 25.07.2022 în urma verificării de către Comisia de concurs a îndeplinirii condițiilor de participare la concursul pentru ocuparea postului vacant-funcție contractuală de execuție, muncitor calificat ½ normă, treaptă profesională I din cadrul Serviciului Centru Social de Urgență-Compartiment Adăpost de Noapte stabilite prin anunțul nr.14337 din data de 30.06.2022.

Vizualizare

Direcția de Asistență Socială organizează concurs în data de 25.07.2022, ora 10:00, la sediul instituției, Piața Iuliu Maniu nr. 4-6, pentru ocuparea următorului post contractual de execuție vacant:
– 1 post muncitor calificat ½ normă, treaptă profesională I- Serviciul Centru Social de Urgență-Compartiment Adăpost de Noapte.

Vizualizare

Consimtamant

Formular inscriere