Concurs de promovare in functie publica de conducere sef serviciu grad II – 04.2022

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajul final obținut de către candidatul înscris la concursul de promovare în funcție publică de conducere – șef serviciu grad II din cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară organizat în data de 14.04.2022.

Vizualizare

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajul obținut la interviu de către candidatul înscris la concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu grad II din cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară organizat în data de 14.04.2022.

Vizualizare

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajul obținut la proba scrisă de către candidatul înscris la concursul de promovare în funcție publică de conducere șef serviciu grad II din cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară organizat în data de 14.04.2022.

Vizualizare

Rezultatul selecției dosarului de înscriere pentru concursul de promovare în funcție publică de conducere – șef serviciu, grad II, din cadrul Serviciul Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară, organizat în data de 14.04.2022.

Vizualizare

Direcția de Asistență Socială Zalău organizează concurs de promovare în funcție publică de conducere, în data de 14.04.2022 , ora 10:00, proba scrisă , la sediul instituției, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante șef serviciu, grad II, din cadrul Serviciului Cabinete Medicale Școlare și Asistență Medicală Comunitară.

Detalii

Consimtamant

Formular inscriere