Concurs 3 posturi inspector de specialitate si 1 post muncitor calificat – 04.2022

Centralizatorul nominal cu punctajele finale obținute de către candidatul înscris la concursul organizat în data de 18.04.2022 în vederea ocupării postului vacant de muncitor calificat, treaptă profesională I din cadrul Serviciul Cantina de Ajutor Social.

Vizualizare

Centralizatorul nominal cu punctajele finale obținute de către candidații înscriși la concursul organizat în data de 18.04.2022 în vederea ocupării a două posturi de inspector de specialitate grad profesional II (asistent social) și a unui post de inspector de specialitate grad profesional II (educator) în cadrul – Centrul de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți.

Vizualizare

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajul obținut la interviu de către candidatul înscris la concursul din data de 18.04.2022, în vederea ocupării postului vacant de muncitor calificat, treaptă profesională I, din cadrul Serviciului Cantina de Ajutor Social.

Vizualizare

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajele obținute la interviu de către candidații înscriși la concursul din data de 18.04.2022 ora 10:00, în vederea ocupării a două posturi vacante de inspector de specialitate, grad profesional II (asistent social) și a unui post de inspector de specialitate, grad profesional II (educator) din cadrul Centrului de Zi pentru Copii Aflați în Situație de Risc de Separare de Părinți.

Vizualizare

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajul obținut la proba scrisă de către candidatul înscris la concursul din data de 18.04.2022, în vederea ocupării postului vacant de muncitor calificat, treaptă profesională I, din cadrul Serviciului Cantina de Ajutor Social.

Vizualizare

CENTRALIZATOR NOMINAL cu punctajul obținut la proba scrisă de către candidații înscriși la concursul din data de 18.04.2022 ora 10:00, în vederea ocupării a două posturi vacante de inspector de specialitate, grad profesional II (asistent social) și a unui post de inspector de specialitate, grad profesional II (educator) din cadrul Centrului de Zi pentru Copii Aflați în Situație de Risc de Separare de Părinți.

Vizualizare

REZULTATELE selecției dosarelor de înscriere pentru concursul organizat în data de 18.04.2022 ora 10:00, în urma verificării de către Comisia de concurs a îndeplinirii condițiilor de participare pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat, treaptă profesională I, în cadrul Serviciului Cantina de Ajutor Social.

Vizualizare

REZULTATELE selecției dosarelor de înscriere pentru concursul organizat în data de 18.04.2022 ora 10:00, în urma verificării de către Comisia de concurs a îndeplinirii condițiilor de participare pentru ocuparea posturilor vacante de inspector de specialitate, grad profesional II (asistent social) și a postului de inspector de specialitate, grad profesional II (educator) din cadrul Centrului de Zi pentru Copii Aflați în Situație de Risc de Separare de Părinți.

Vizualizare

Direcția de Asistență Socială Zalău organizează concurs în data de 18.04.2022 ora 10:00 la sediul instituției, Piața Iuliu Maniu nr. 4-6, pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale de execție vacante, respectiv 3 posturi inspector de specialitate, grad profesional II în cadrul Centrului de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți și 1 post muncitor calificat, treaptă profesională I, în cadrul Serviciului Cantina de Ajutor Social.

Detalii

Consimtamant

Formular inscriere