DASC ZALAU


COMPARTIMENTE


NOUTATI

DISTRIBUIRE PACHETE UE
PUNCTE DE HIDRATARE ȘI PRIM AJUTOR ÎN ZILELE DE CANICULĂ
O șansă pentru vârstnici

COMUNICATE


ARHIVA

CENTRUL SOCIAL DE URGENTA


Centrul Social de Urgenta avand o capacitate de 60 locuri, asigura servicii de cazare temporara, asistenta socio-medicala si consiliere psiho-pedagocica persoanelor/familiilor aflate intr-o situatie de risc social, pentru o perioada determinata de timp.

Centrul Social de Urgenta isi va desfasura activitatea in spatiile repartizate de Consiliul Local al municipiului Zalau, in calitatea sa de proprietar al imobilului situat in municipiul Zalau, Aleea Toamnei, nr. 9, judetul Salaj.

Serviciul de gazduire temporara de la etajul I avand o capacitate de 15 locuri, ofera persoanelor/ familiilor aflate la un moment dat intr-o situatie de risc social, gazduire temporara, masa zilnica, asistenta socio-medicala si consiliere psiho-pedagocica.


Serviciul de gazduire temporara situat la etajul III asigura locuinte provizorii tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 ani precum si terapie educationala in scopul formarii pentru o viata sociala autonoma, independenta si responsabila a acestei categorii de tineri.

Adapostul de noapte cu o capacitate de 25 locuri, din cadrul Centrului Social de Urgenta(Zalau, Aleea Toamnei, nr. 9, judetul Salaj ), asigura servicii de cazare pe timp de noapte, doua mese, asistenta socio-medicala si consiliere psiho-pedagocica persoanelor adulte fara adapost, aflate pe raza municipiului Zalau si in unele situatii de pe raza judetului Salaj.

Programul de lucru al personalului angajat este astfel organizat, incat sa asigure in permanenta prezenta a cel putin doi angajati in Centrul Social de Urgenta.